Nota de premsa: XV Trobada de Cançó d’Autor dels Països Catalans

Enguany, la Trobada de Cançó d’Autor dels Països Catalans celebra els seus 15 anys. Aquest petit festival que se celebra al poble de Sant Pere de Riudebitlles (Alt Penedès) ha consolidat, amb el temps, una proposta cultural al marge de les tendències, les modes i els condicionants de la indústria musical. La Trobada ha aconseguit situar-se en el mapa del país com a espai de referència en el gènere de la cançó d’autor, evidenciant que la música pot ser, també, creadora de diàleg i de debat, i ha acostat al públic una manera propera d’entendre les cançons. En aquests 15 anys, La Trobada ha reunit artistes com Maria del Mar Bonet, Mazoni, Pau Alabajos, Gemma Humet, Toti Soler, Cesk Freixas, Pere Tàpies, Quico Pi de la Serra, i un llarg etcètera que posa de manifest que és possible construir espais musicals lluny del paradigma de la festa, l’alcohol i l’alienació.
Aquest 2019 La Trobada ens convoca en dues cites. Dijous 25 de juliol, a les 19h, l’escriptor Lluís Aragonès presentarà el llibre El cant de les primaveres lliures a la Taverna d’en Silè. Cesk Freixas, cantautor natal de Sant Pere de Riudebitlles, l’acompanyarà per entrevistar-lo i obrir un debat vers la cultura i la creació compromesa amb els moviments socials i el país. Dissabte 3 d’agost serà el torn del concert, i aquesta vegada l’espectacle farà honor al nom del festival, escenificant una trobada entre diverses cantautores i cantautors vinguts de diferents punts dels Països Catalans: Pau Alabajos (País Valencià), Meritxell Gené (Ponent), Maria José Cardona (Formentera), Pere Figueres (Catalunya Nord) i Verdcel (País Valencià). L’acte serà conduït per la periodista Txell Bonet (companya de Jordi Cuixart). Tot això passarà a partir de les 22.30h a la Plaça de l’Església. Ambdós actes són gratuïts. Adjuntem el cartell tot seguit.
Anuncis

Autor: Cesk Freixas

Fuster de cançons

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s