Cartell de la XV edició!

Ja tenim a punt el cartell de la XV edició, la d’aquest 2019! Enguany farem exactament una trobada, amb diversos cantautors i cantautores que vindran de diversos territoris dels Països Catalans, i ens ajudaran a representar i dibuixar el nostre país amb la riquesa dels accents i la diversitat de les paraules cantades. Esperem que gaudiu d’aquesta quinzena temporada que, a més, ve acompanyada de la presentació del llibre El cant de les primaveres lliures, de Lluís Aragonès. Us deixem el cartell tot seguit! Salut i cançons!

Autor: Cesk Freixas

Fuster de cançons

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s